Pobočky Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav konzervace potravin a technologie masa Fakulty potravinářské a biochemické technologie
Ústav zajišťuje výuku v oblasti konzervace potravin a technologie masa.
Ústav chemie a analýzy potravin Fakulty potravinářské a biochemické technologie
Ústav zajišťuje výuku v oblasti chemie a analýzy potravin.
Ústav technologie mléka a tuků Fakulty potravinářské a biochemické technologie
Ústav zajišťuje výuku v oblasti technologie mléka a tuků. Výuka je zaměřena na mikrobiologii, chemii a technologii mléka, tuků, tenzidů, detergentů a kosmetiky.
Ústav chemie a technologie sacharidů Fakulty potravinářské a biochemické technologie
Ústav zajišťuje výuku v oblasti chemie a technologie sacharidů. Zdůrazňovány jsou inženýrské přístupy, které jsou kombinovány s chemickou, biochemickou a mikrobiologickou podstatou procesů.
Ústav biochemie a mikrobiologie Fakulty potravinářské a biochemické technologie
Ústav zajišťuje výuku v oblasti biologie, biochemie a mikrobiologie.
Ústav kvasné chemie a bioinženýrství Fakulty potravinářské a biochemické technologie
Ústav zajišťuje výuku v oblasti kvasné chemie a bioinženýrství.
Ústav chemie přírodních látek Fakulty potravinářské a biochemické technologie
Ústav se zabývá moderními trendy v oboru, který leží na pomezí organické chemie, biochemie, biologické chemie a chemie potravinářské.
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Fakulta nabízí bakalářské, magisterské a doktorské programy v oblasti chemie a technologie potravin, biochemie, biotechnologie a mikrobiologie.